Sfaturi de utilizare a sistemelor de filtrare ZeroWater

Sfaturi de utilizare a sistemelor de filtrare ZeroWater

Daca te intereseaza calitatea apei de baut si cauti un sistem de filtrare sau o cana filtranta care sa ofere apa cu gust bun, la un pret accesibil, produsele de la ZeroWater s-ar putea sa fie raspunsul. Daca ai deja un asemenea produs, citeste mai departe pentru a afla cum se poate profita cat mai mult de aceste sisteme si de apa pe care o filtreaza.

Tehnologia avansata de filtrare in cinci etape din filtrele ZeroWater elimina toate solidele dizolvate in apa de la robinet sau din fantana. In plus, aceste filtre sunt certificate NSF pentru reducerea plumbului si a altor contaminanti precum PFOA/PFOS (Acid perfluorooctanoic/ Acid perfluorooctanesulfonic).

Filtrarea apei acasa sau la locul de munca economiseste bani pe termen lung, in acelasi timp reducand utilizarea plasticului de unica folosinta sau eliminand-o complet pentru nevoile tale de apa de baut in gospodarie sau la afacerea ta. In acelasi timp, produsele ZeroWater ofera o apa curata si o pot face pentru ani buni daca sunt urmate instructiunile producatorului.

Diagrama filtrului ZeroWater cu cinci pasi de filtrare

Chiar daca simpla apa de baut este luata ca atare sau ignorata de multe persoane, adevarul este ca ea joaca totusi un rol destul de important in sanatatea noastra. Daca ai deja un sistem filtrant iata cateva aspecte de intretinere si de utilizare care te vor ajuta sa te bucuri de acesta la maxim. Daca esti in cautarea unui sistem filtrant, iata cateva aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand achizitionezi unul.

Fiecare sistem se livreaza cu un aparat tester TDS (totalul solidelor dizolvate) si instructiuni de utilizare ale acestuia. Acest aparat iti permite sa intelegi cat de bine s-a filtrat apa prin sistemul tau de filtrare. Calitatea apei trebuie controlata cu aparatul TDS periodic, cand valoarea pe care o afiseaza este 006, filtrul trebuie schimbat.

Fiecare sistem de filtrare ZeroWater se livreaza cu un tester TDS care poate fi folosit pentru analiza calitatii apei

Un singur filtru ZeroWater poate filtra echilaventul a 150 de sticle de plastic de unica folosinta, pentru a adauga la valoarea economisita prin detinerea unui sistem filtrant, utilizeaza si un bidon reutilizabil, buzunarul tau si planeta vor fi foarte fericite.

Sistemele filtrante pot economisi bani si pot proteja mediul inconjurator

Este recomandat ca sistemul de filtrare sa fie pastrat intr-un loc racoros si uscat. Anumite cani filtrante incap in frigider sau chiar in usa acestuia. Depozitarea adecvata prelungeste durata de viata a filtrului si perioada in care aceasta va putea filtra apa cat mai eficient.

Canile filtrante incap in usa oricarui frigider tipic

Cana sau sistemul filtrant trebuie curatate in mod regulat. Asigura-te ca igienizezi sistemele in functie de instructiunile din manualul de utilizare. Acest lucru ajuta la eliminarea oricarei acumulari de contaminanti care s-ar putea gasi pe peretii vaselor, mai ales in zona de pre-filtrare care este mai des in contact cu apa nefiltrata.

Igienizerea canii filtrante ZeroWater

Poti gati cu apa filtrata, deoarece contaminantii care se afla in apa de la robinet sau din fantana pot fi prezenti si in alimente atunci cand gatim cu apa nefiltrata.

Gatirea cu apa filtrata

In final, nu numai noi oamenii beneficiem de o calitate mai buna a apei, aceasta putand fi folosita si pentru animalele de companie si chiar si pentru plante, care beneficiaza de absenta clorului si a florului din apa cu care le udam.

Animalele de companie si plantele de casa pot beneficia de pe urma apei filtrate

Iti multumim ca ai citit acest articol pe Glaze.ro si speram ca aceste informatii ajuta la utilizarea sau decizia de a cumpara un sistem filtrant. Te invitam sa studiezi selectia noastra de sisteme pentru calitatea apei.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri: 11:00 - 18:00

0770131121 contact@glaze.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!