Introducem produsele Biocera

Introducem produsele Biocera

Biocera este o firma coreeana fondata in 1994 si cunoscuta pentru dezvoltarea produselor ecologice cum ar fi materiale bioceramice antibacteriene, fotocataliste cu actiune in spectrul infrarosu indepartat. Intre produsele dezvoltate de companie se numara si bilele Biocera sau alte produse pentru filtrarea apei si produse cu aplicatii in sanatate.

Acum, o parte din aceste produse se poate regasi si pe Glaze.ro, de la produse pentru filtrarea si imbunatatirea apei pentru orice camin sau loc de munca pana la para de dus Biocera Atozero. Majoritatea acestor produse functioneaza folosind renumitele bile Biocera. Aceste bile au fost initial dezvoltate in anii 90, dar au evoluat in functie de tehnologiile valabile de-a lungul timpului.

Para de dus Biocera Premium Atozero

Para de dus Biocera Premium Atozero ajuta la declorinarea apei din reteaua publica. Apa menajera folosita in orasele noastre este tratat cu clor pentru a distruge patogenii periculosi care ar putea ajunge in casele noastre. Clorul poate avea insa si efecte adverse, desi pielea noastra este in sine un filtru pentru patogeni si substante daunatoare in anumite situatii o cantitate de clor poate fi absorbita in corp cand ne imbaiem. Acest lucru inseamna ca in timp pielea si parul nostru vor suferi efectele expunerii la clor.

Se stie despre clor ca poate usca pielea si parul prin distrugerea straturilor de sebum care le tin suple. Acest efect este mai dramatic in cazul persoanelor cu piele sensibila si alergii, fiind posibil sa le inrautateasca afectiunile. Para de dus Biocera le vine in ajutor filtrand clorul si oferind un dus mai placut cu efecte mai bune.

Citeste mai mult.

Cana filtranta Biocera A.A

Biocera a dezvoltat prima cana filtranta alcalinizanta la inceputul anilor 2000 in parteneriat cu o firma din Germania. Mediile de filtrare formate prezente in canile filtrante Biocera au certificarea NSF si FDA si sunt cunoscute pentru actiunea de alcalinizare a apei, adaugarea de hidrogen molecular pentru a obtine proprietati anti-oxidante si imbunatatirea balansului pH.

Citeste mai mult.

Functionarea filtrului din cana filtranta Biocera
Prefiltrare la nivel macro Prevenirea patrunderii particulelor vizibile in interiorul filtrului
Prefiltrare PP la nivel micro Stratul fin polipropilenic previne patrunderea particulelor de dimensiuni mici sau a sedimentelor in corpul filtrului, eliminand riscul de blocaj sau acoperire.
Carbune activ Granulele de carbune activ functioneaza ca un magnet atragand clorul (retinand astfel atat gustul cat si mirosul) dar si alti compusi organici precum benzenul (care poate fi prezent in apa de la robinet sau din fantana)
Bilele Biocera Filtrul antioxidant alcalinizant scade ORP (potentialul de oxido-reducere sau redox) facand astfel apa alcalina antioxidanta, dandu-i un gust proaspat. S-a descoperit ca prezenta gruparilor de molecule de apa de dimensiuni mici imbunatatesc efectele apei. Rezultatele analizelor RMN (rezonanta magnetica nucleara) arata ca apa de la robinet indica o dimensiune mai mare a gruparilor de molecule masurand o rezonanta de 100Hz - 130Hz. Dupa ce apa trece prin filtrele Biocera, rezonantele masurate devin 50Hz - 60Hz, indicand astfel o dimensiune mai mica a gruparilor de molecule.
Functionarea filtrului Biocera
Filtru de apa sub chiuveta Energy Plus

Filtrul sub chiuveta Energy Plus foloseste in doua din cele trei filtre specializate bilele Biocera care alcalinizeaza apa si ii confera o structura mai buna, eliberand si minerale benefice in apa pe care a filtrat-o.

Citeste mai mult

Iti multumim ca ai citit acest articol pe Glaze.ro si iti re-amintim ca durata de viata a filtrelor pentru orice fel de cana filtranta variaza mult in functie de calitatea apei. Foloseste testele valabile pe site pentru a stii cand sa schimbi filtrele.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri: 11:00 - 18:00

0770131121 contact@glaze.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!