Comenzile plasate intre 12 Aprilie si 17 Aprilie vor fi livrate din data de 18 Aprilie.
Ne cerem scuze pentru neplaceri, dar iti lasam un voucher de 7% valabil la produsele pentru calitatea apei: Glaze7

Elimina canile filtrante ZeroWater fluorul din apa de baut?

Elimina canile filtrante ZeroWater fluorul din apa de baut?

Una din ingrijorarile pe care o au uneori clientii Glaze in legatura cu filtrele de la ZeroWater este ce fel de substante elimina acestea, in acest caz vorbim despre fluorul din apa de baut.

Nivele ridicate de fluor in apa de baut pot fi periculoase si in cazuri rare pot cauza intoxicatie cu fluor atunci cand acesta este consumat in doze excesive. Fluorul este considerat sanatos daca este consumat in cantitati mici.

Prezenta unor cantitati mici de fluor in apa de baut ofera anumite beneficii precum pastrarea sanatatii dintilor sau prevenirea cariilor, dar cantitaile mari pot prezenta un risc. De aceea filtrele ZeroWater elimina pana la 99% din fluorul din apa. Acest lucru depinde cantitatea de apa filtrata in timp (durata de viata a filtrelor ZeroWater nu este masurata in timp, ci in cantitatea de apa filtrata si cantitatea de contaminati prezenta). Apa devine curata, cu gust bun si cu un nivel de fluor care nu prezinta riscuri pentru familia ta.

In cadrul acestui articol vom studia masuratorile facute de siteul https://truthaboutfluoride.com/ pe unul din filtrele cu cinci etape de la ZeroWater.

Metoda de masura consta in masurarea fluorului din apa de la robinet inainte de filtrare.
Acesta este si tehnica pe care o recomandam pentru folosirea dispozitivului TDS metru pe care Glaze il livreaza cu orice cana Zerowater sau a kitului pentru masurarea pHului apei.

Masuratoarea arata 0.6PPM (parti per milion) inainte de filtrarea cu ZeroWater. Masuratorile pot varia in functie de zona, iar aceasta masuratoare nu reflecta apa de la robinet din Romania. Inclusiv in tara aceste valori pot varia destul de mult indiferent de tipul de contaminant masurat, de aceea este o important sa o masori inainte si dupa filtrare iar filtrul nu are o durata de viata masurata in timp, dat fiind faptul ca pentru anumite ape acesta se poate uza mai mult.

Nivelul de fluor in PPM inainte de filtrarea cu filtrul in cinci etape ZeroWater - 006PPM

Spre deosebire de majoritatea filtrelor gravitationale de pe piata din Romania, filtrul ZeroWater este astfel demonstrat ca elimina pana in 99% din apa de baut, aceastea avand si certificare EPA in Statele Unite.

Se observa din imagine ca fluor-metrul indica 000PPM pentru aceasta masuratoare. Este important insa sa notam ca acest lucru este posibil cu un filtru nou, eficacitatea acestuia putand sa scada in timp in functie de calitatea apei. De aceea este important sa iti schimbi filtrul atunci cand citirea pe aparatul TDS este mai mare de 006PPM.

Nivelul de fluor in PPM inainte de filtrarea cu filtrul in cinci etape ZeroWater - 000PPM
Cum elimina filtrul ZeroWater in 5 etape fluorul din apa de baut?

Avand in vedere ca fluorul este o substanta chimica foarte dificil de filtrat, in special intr-un dispozitiv de dimensiuni reduse precum o cana filtranta, sunt necesare mai multe etape de filtrare pentru a realiza acest lucru cu succes.
In cazul filtrelor Zerowater, este vorba despre cinci asemenea etape.

Multe branduri de filtre in doua etape nu ating eficacitatea unui filtru ZeroWater. De aceea este important sa te documentezi despre acestea si sa alegi un filtru corect pentru a putea avea apa curata pentru gospodaria ta, si de asemenea sa le schimbi atunci cand este necesar.

Pasul 1 Filtrul grosier, indeparteaza particulele suspendate, cum ar fi praful si rugina, care fac apa sa para tulbure.
Pasul 2 Filtru din spuma, indeparteaza particulele care ar fi putut sa treaca de filtrul precendent.
Pasul 3 Carbon activat multistratificat si aliaj de oxido-reducere, care elimina contaminantii organici precum pesticide, ierbicide, mercur, clor, cloramina si impiedica dezvoltarea bacteriilor in interiorul filtrului.
Pasul 4 Rasina pentru schimb ionic complex de doua tipuri, destinata eliminarii mai multor tipuri de ioni, indeparteaza compusii anorganici, adica metale, nemetale si contaminantii radiologici.
Pasul 5 Ecran ultra-fin si straturi de membrana netesuta, indeparteaza particulele suspendate ramase, menține rasina din pasul anterior la locul sau.
Filtrul in cici etape ZeroWater
Categorii

Suport clienti Luni - Vineri: 11:00 - 18:00

0770131121 contact@glaze.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!